Publicatiedatum: 16 oktober 2017

Landelijke bijeenkomst Doorstroom ISK - mbo

10 november 2017

In november 2016 was de eerste landelijke bijeenkomst van ISK’s en mbo instellingen een zeer groot succes. Iedereen onderstreepte het grote belang dat alle instellingen heldere afspraken maken over samenwerking en doorstroom. De MBO Raad, VO-raad en LOWAN nodigen de ISK’s en mbo’s daarom van harte uit om de volgende bijeenkomst bij te wonen.

Deze zal plaatsvinden op 10 november a.s. in Woerden. De uitnodiging vindt u hieronder. Aanmelden kan alleen via de speciale link die in de uitnodiging staat. Voor iedere ISK en mbo zal er plaats zijn voor max. 2 personen.
Net als vorig jaar besteden we in het programma ook aandacht aan best principles en practices. Wij zoeken hiervoor nog scholen met goede voorbeelden die de doorstroom van ISK naar mbo verbeteren, met name naar niveau 2-4. Als u tijdens de landelijke bijeenkomst een voorbeeld uit uw praktijk wilt presenteren kunt u contact opnemen met Hariëtte Boerboom.

https://www.lowan.nl/wp-content/uploads/2017/10/UITNODIGING-10-november-2017-Doorstroom-ISK-mbo-onderwijs-nieuwkomers.pdf